On kevään aika tullut, on päivät toukokuun!

On kevään aika tullut, on päivät toukokuun!
TOUKOKUU 2011

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Tammikuun terveisiä!

Lukuvuoden alkaessa meille tulee teknisistä syistä johtuva pieni lukujärjestyksen muutos, nimittäin A-ja B-ryhmän torstain ja perjantain tunnit vaihtavat paikkaansa. 
Tästä lähtien A-ryhmän lukujärjestys on torstaina 8.30-12.30 ja B-ryhmän 8.30-13.30.
Perjantaina vastaavasti A-ryhmällä loppuu 13.30 ja B-ryhmällä 12.30
Tiistaina tarvitsemme taskulamppuja, joten laittakaahan lapselle taskulamppu mukaan! (Mielellään nimellä varustettu, vaikka sitä ei missään vaiheessa lainatakaan toisille.) Puhumme muutenkin näkyvyydestä liikenteessä, joten tarkastattehan oppilaiden heijastintilanteet. 
Ohessa myös lupalappu digitarinoiden julkaisuun: Oulun opetustoimi, Oulun yliopisto ja Valveen elokuvakoulu ovat yhdessä kehittäneen oululaisille kouluille kouluTV-kanavan You Tube –videopalveluun. Tästä kanavasta käytämme nimeä kOuluTV
Kouluilla tehdään paljon laadukasta videomateriaalia oppimisen yhteydessä. Tämä on mediakasvatusta, osa opetussuunnitelmaa ja opetustoimen tietostrategiaa.  Koska oppilaiden tuotokset ovat usein todella hienoja, he haluavat itsekin jakaa videoita muiden nähtäväksi. Tämän kOuluTV:n kautta koulut voivat julkaista oppilastöinä tekemiään videoita. 
Tämä lisäys tarvitaan viimesyksyiseen digitarinoita koskevaan tutkimuslupaan. ( http://www.youtube.com/user/kOuluTV )
Oppilaille tehdään pikkuhiljaa omia sähköpostiosoitteita luokkablogiin kirjoittamiseksi.
Muistakaa myös käydä lukemassa oppilaiden juttuja luokkablogista : http://tokaluokka.blogspot.com Nykyään pyrimme merkitsemään sinne myös läksyt. 
Perjantaina koulullamme on Unicef-kävely. Tukemalla lapsenne kävelyä esim. 50 sentillä/kierros, innostatte lastanne kohottamaan kuntoaan ja liikkumaan iloisesti yhdessä, mutta samalla saamme autettua myös afrikkalaisten lasten koulunkäyntiä! http://www.unicef.fi/koulut-unicef-kavely-alakoulut
Terveisin Vuokko-opettaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti