On kevään aika tullut, on päivät toukokuun!

On kevään aika tullut, on päivät toukokuun!
TOUKOKUU 2011

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Ystävänpäiväyllätys


Tänään oli aivan mahtava päivä! Posti toi minulle paksun kirjeen, jonka oli lähettänyt 2a- luokka. Avasin sen jännittyneenä, vedet silmissä ja varmaan kädet vapisten. Siellä oli kirjeitä ihanilta oppilailta: Saku ja Tuomas olivat piirtäneet sateenkaarta, aurinkoa ja kesäistä tunnelmaa. Anette oli piirtänyt minut ja Anetten luistelemaan, ja kivaa oli. Matti oli kuvittanut kuulakärkikynällä itsensä tietokoneen ääreen ja myös sanomalehtiviikkoa. Emmalla oli tietenkin uljas ratsu ja Sannilla talvimaisema pupuineen kaikkineen. Ake oli piirtänyt varmaan omakuvan. Sonja oli oppinut kellon, Viola, Iitu ja Milka olivat piirtäneet ihania kukkia ja sydämiä ja ötököitä. 

 Viivi V. Oli jaksanut värittää koko kuvan, ja Viivi K.oli kirjoittanut koko paperin täyteen. Tommikin oli jaksanut kirjoittaa tosi pitkän ja hienon kirjeen, ja kuulemma kirjojakin lukea. Artunkin kuvassa taisi olla sateenkaari? Vai oliko se jääkiekkomaali? Samppa ja Olli olivat innostuneita " Tämä toimii" kisasta, niinkuin moni muukin.
Luen joka päivä blogianne! 

Nyt varmasti paranen hurjan pian, kun sain noin virkistäviä kirjeitä. Luen, lepään, kävelen ja katselen kaunista maisemaa, missä puiden rungot jättävät ihania sinisiä varjoja vaaleankeltaiselle kimmeltävälle lumihangelle. Muistelen teitä, rakkaita ystäviäni.

7 kommenttia: